Digital Design

Toekomst- en klantgerichte digitale ontwerpen. Dat is wat wij maken bij W3S Digital.

Start jouw project!

De gebruiker staat centraal

Bij W3S Digital vinden wij de gebruiker belangrijk. Daarom ontwerpen wij al onze websites, applicaties en andere platformen altijd met de gebruiker in ons achterhoofd. Op basis van een complete briefing en strategische sessies gaan onze UX/UI designers aan de slag om het beste ontwerp te realiseren voor de gebruiker en de opdrachtgever. Hierdoor krijg jij een design die gebruiksvriendelijk en resultaatgericht is. Benieuwd welke designs wij voor onze klanten gemaakt hebben?

De juiste briefing maakt het verschil

Of het nu om een webshop of een mobiele applicatie gaat: een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor al onze projecten. Wanneer wij een duidelijk beeld hebben van wat jij wilt bereiken, kunnen wij een succesvol project realiseren. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan helpen we je graag op weg met onze website briefing template. Via dit template schrijf je een complete briefing waar wij direct mee aan de slag kunnen.

Download het template

Een prototype zegt meer dan 1000 woorden

Onze UX/UI designers schuiven al snel bij jou aan tafel en zijn nauw betrokken bij de strategische sessies. Hierdoor leren zij jouw vraag en de gebruikers van de oplossing tot in detail kennen. Op basis van deze gesprekken en jouw briefing gaat onze UX/UI designer aan de slag met het ontwikkelen van een prototype. Een beeld zegt namelijk meer dan 1000 woorden. Het prototype dat wij ontwikkelen, is dan ook een sterke visuele representatie van het eindproduct. Zodra jij overtuigd bent van het design, gaan wij direct aan de slag. 

Flexibel dankzij Scrum

Bij W3S Digital werken wij volgens de Scrum ontwikkelingsmethode. Hierdoor zijn wij flexibel om tijdens het gehele project bij te sturen. In sprints van twee weken worden de besproken functionaliteiten gebouwd en altijd met jou besproken. Tijdens deze sprints heb je de mogelijkheid om eventuele aanpassingen aan het design of andere functionaliteiten door te geven. 

Kennis maken? Dat kan!

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen