Data driven marketing

We werken niet alleen aan technische oplossingen, maar denken ook mee over het creëren van bereik, het meetbaar maken van prestaties en het optimaliseren van online activiteiten.

Kennismaken?

Data driven digital marketing

Data driven digital marketing. Het is een hele mond vol maar omschrijft precies wat wij doen. Om jouw online platform het bereik te geven wat het verdient, helpen wij je ook graag met je digital marketing strategie. Zie ons als een verlengde van een marketingafdeling met volledige focus op jouw digitale performance. Met een strategische aanpak ontwikkelen we een plan op basis van jouw bedrijfsdoelstellingen. Is de strategie al duidelijk, maar zoek je een partij die kan helpen met de concrete uitvoering? We hebben alle assets in huis om ook tactisch mee te denken en in de uitvoering te ondersteunen. We kiezen de meest effectieve middelen en bedenken een doeltreffende tactiek per individueel kanaal.

Online marketing vs. Digital marketing

De termen online marketing en digital marketing liggen dicht bij elkaar. Het grote verschil is dat digital marketing technologie meer omarmt dan online marketing. Waar online marketing namelijk stopt, gaat Digital marketing een stap verder door bijvoorbeeld in te spelen op de UX (User Experience) en te kijken naar CRO (Converstion rate optimization). Bij W3S Digital hebben we uitgebreide kennis in huis van digital marketing. We combineren dan ook onze marketingkennis met onze development skills. Zo leveren sterke online platformen die het bereik krijgen dat ze verdienen.

Bij ons vormt data de basis

In elke fase van onze dienstverlening, Design, Build & Run, baseren wij onze keuzes op basis van data. De informatie verzamelen we op verschillende manieren. In de design fase verzamelen wij onder andere informatie via strategische sessies met jouw organisatie. Terwijl wij in de Run fase meer naar de statistieken kijken van jouw online platform. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor webshops identificeren waar in het koopproces de bezoeker afhaakt. Wanneer je weet waar het misgaat, kun je, je daarop focussen.

Data visualisatie

Data kan voor veel mensen erg abstract zijn. Daarom visualiseren wij de data van jouw online platform in Google Data Studio. Samen kijken naar jullie doelen en KPI’s en gieten dit dan in een Google Data Studio Dashboard. Jij hebt altijd toegang tot dit dashboard en ziet dankzij visuele hulpmiddelen direct wat de performance is van jouw online platform. Vind jij het bijvoorbeeld belangrijk dat je direct ziet hoeveel bezoekers een whitepaper hebben gedownload? Dan zorgen we dat dit direct inzichtelijk is in jouw dashboard.

We ondersteunen onze klanten bij:

Mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen

Cookies?

We gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.