Continuous Development

Het constant verbeteren van jouw platform. Daar zijn wij goed in

Start jouw project

Een platform dat met je meegroeit

Jouw organisatie blijft niet stil zitten. Met de jaren kan het groeien in aantal werknemers, werkzaamheden en omzet. Hierdoor heb je een oplossing nodig die met je meegroeit zodat het altijd aan jouw behoeften voldoet. Onze developers zijn nauw betrokken bij het bouwen en onderhouden van je online platform. En denken ook graag mee naar de optimalisatie mogelijkheden. 

Wat is continuous development?

Continuous development, letterlijk vertaald continue doorontwikkeling, betekent dat wij op constante basis aan jouw platform of applicatie werken. Samen met de Product Owner van jouw organisatie kijken we hoe we het platform kunnen verbeteren. Door continuous development zorgen wij er samen voor dat jouw platform telkens verrijkt en aangepast kan worden aan de wensen van jouw (interne) klanten en nieuwe mogelijkheden.

Je eigen team aan developers

Gedurende de gehele samenwerking krijg je een vast aanspreekpunt en een vast development team. Dit team is een expert over jouw online platform en de developers kennen de code uit hun hoofd. Nou ja, bijna dan. Hierdoor zorgen we voor de continuïteit en waarborging van kennis over jouw platform en kun je altijd met iemand schakelen wanneer er iets aan de hand is of je vragen hebt.

Wij hebben een flexibele en open samenwerking met korte lijnen en kleine teams. Als jouw digitale partner zeggen we waar het op staat en geven we een eerlijk en vakkundig advies voor het beste resultaat. Lees meer over onze werkwijze.

Kennismaken? Dat kan!

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen