Business Consultancy

Als jouw digitale partner in crime helpen we je op weg in het digitale landschap

Start jouw project!

Wij zijn jouw digitale partner

Wij geloven dat digital het bedrijfskritische hart is van iedere organisatie. We snappen ook dat niet iedere organisatie de kennis en kunde in huis heeft om een digitale transformatie te realiseren. Daarom helpen wij je graag verder. Samen bepalen wij een stip op de horizon en plannen we de reis gezamenlijk zorgvuldig uit. Wat jouw uitdaging ook is, wij zorgen voor een full service aanpak op maat.

Het bepalen van een strategie

Bij W3S Digital kijken we graag naar het grote plaatje. We ontwikkelen niet zomaar een mobiele applicatie of website. Het ontwikkelen van een online platform is onderdeel van het grotere geheel. Het bepalen van jouw online ambities is bij ons het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een succesvolle strategie.

In strategische sessies gaan wij aan de slag met jouw doelgroepen en doelstellingen. Hierbij koppelen we KPI’s (Key Performance Indicators), persona’s en user stories aan de doelgroepen en doelstellingen. Op basis hiervan kunnen we gezamenlijk een strategisch plan schrijven om jouw doelstelling te realiseren. Zodra de strategie is uitgedacht, gaat jouw development team aan de slag! Zodra de strategie staat en we weten welke kant we op moeten gaan we aan de slag met het implementeren van de strategie. Benieuwd hoe we dit aanvliegen? Bekijk onderstaand de W3S Digital werkwijze.

Lees meer over onze werkwijze

De W3S Digital werkwijze

DesignBuildRun

Design

Aan de wieg van elk platform staat een gedegen ontwerp. Dat kan een digitaal design van een gebruikersinterface zijn, maar ook een marketing strategie of schets van de IT architectuur. Wij denken graag met je mee.

Business Consultancy IT-strategie Digital Design

Build

Weten we welke richting we op moeten? Mooi! Aan de slag. We ontwikkelen een roadmap waarmee jouw vaste development team aan de slag gaat.

Projectmanagement Digital Development Software development

Run

Wat goed is, moet goed blijven. Daarom hosten, onderhouden en bewaken we onze systemen het liefst zelf. En via onze servicedesk geven we je snel antwoord op al je vragen.

Continuous Development Hosting & Cloud Services Servicedesk

Kennismaken? Dat kan!

Neem contact met ons op: 
info@w3s.nl | 010 2700333

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen