Onze diensten

Alles wat wij doen is gevat in onze Design, Build & Run methodiek. Met kwaliteit & (data)veiligheid en continue optimalisatie als randvoorwaarden voor iedere samenwerking

Design

Aan de wieg van elk platform staat een gedegen ontwerp. Dat kan een digitaal design van een gebruikersinterface zijn, maar ook een marketing strategie of schets van de IT architectuur. We zorgen ervoor dat we jouw uitdaging net zo goed kennen als jijzelf en door onze externe blik kunnen we deze vaak nog scherper stellen. Om vervolgens samen te werken aan de beste oplossing.

Build

Weten we welke richting we op moeten? Mooi! Aan de slag. We ontwikkelen een roadmap waarmee jouw vaste development team aan de slag gaat. Het team bestaat uit verschillende disciplines, ieder een topper op zijn of haar werkgebied. Samen gaan ze aan de slag om jouw digitale strategie tot uitvoer te brengen.

Run

Wat goed is, moet goed blijven. Daarom hosten, onderhouden en bewaken we onze systemen het liefst zelf. Onze servicedesk staat klaar voor vragen en ondersteuning. Jouw development team zorgt voor een continue doorontwikkeling en inspireert je met de nieuwste mogelijkheden.

3 essentiële randvoorwaarden

Design, Build & Run. Drie fasen van een continu doorlopend proces, want wat vandaag top is, kan volgende maand nog veel beter. Daarom werken we als een team en houden we elkaar scherp op verbeterpunten en nieuwe kansen. Randvoorwaarden voor deze drie fasen is een continue drive voor optimalisatie in alles wat we doen, een focus op een verdere digitale transformatie en voldoen aan al onze kwaliteit- en veiligheidsnormen.

Kennismaken? Leuk!

Neem contact met ons op via info@w3s.nl of door te bellen met 010 - 270 0333.

Stuur een bericht
Laat je terugbellen

Heb je een vraag?

Laat je terugbellen