_ Een modern CMS voor een moderne opleider

 • Onderwijs
 • Strategie
 • Platformen

Nova College

afbeeldingen worden geladen...

Nova College biedt persoonlijk onderwijs voor studenten en scholieren in de Randstad.

 • - Compleet vernieuwde front-end
 • - Umbraco 8
 • - Blokkendoos principe

Een up-to-date CMS

 

Nova College was toe aan een nieuwe site en daarvoor besloten we onze eerste site in het toen nieuwe Umbraco 8 te bouwen. We kozen hiervoor omdat we graag nieuwe technieken gebruiken, maar ook omdat 8 weer een verbetering was ten opzichte van 7.

 

De voornaamste functie van de website is het werven van nieuwe leerlingen en dus het tonen van alle opleidingen. Er is door Nova gekozen om een deel van de data uit hun systeem te halen en die te verrijken met data uit Umbraco. Nieuwe opleidingen, cursussen en locaties worden elk uur binnengehaald en waar nodig bijgewerkt.

Een flexibele toekomst

 

Door de flexibele opzet van Umbraco, was het ook mogelijk om later nog een tweede site in dezelfde omgeving te maken. Dat kwam goed uit toen Nova met de vraag kwam voor een aparte vacature site, de Werken Bij site.

 

Voor de Nova College - Werken Bij website halen wij elke 5 minuten de laatste vacatures op vanuit Easycruit. Op de homepage krijg je al snel een overzicht van de beschikbare vacatures doormiddel van de 'Laatste toegevoegde vacatures' en 'Uitgelichte vacatures" blokken, via de header kan je navigeren naar het overzicht met een voorgefilterde resultaat door gebruik te maken van de zoekfunctie.

 

Op de overzichtspagina zal je alle vacatures vinden, waar je ook verder kan filteren op bijvoorbeeld locatie en type vacature. De vacatures op deze pagina linken door naar een detailpagina met meer informatie en een link naar de Easycruit detailpagina waar de gebruiker zich kan aanmelden.

Umbraco is top omdat

 • open source: Je hebt zelf toegang tot de code, waardoor je zelf ook bij kunt dragen, maar ook het maken van plugins etc. heel makkelijk is
 • heel veel plugins van hoge kwaliteit, zowel betaald als gratis
 • overzichtelijk en clean
 • continue ontwikkeling
 • flexibel en aanpasbaar

Ook op zoek naar een aantrekkelijke front-end die aansluit op de behoefte van je doelgroep? 

 

Ben jij op zoek naar een partij die je kan helpen bij het ontwikkelen van een front-end die aansluit op de behoefte van je doelgroep? Of ben je op zoek naar een andere softwareoplossing die jouw bedrijf ondersteunt bij het behalen van bedrijfsdoelen? Dan helpen wij je graag! Neem gerust contact met ons op. Onze knappe koppen bedenken graag de juiste (software)oplossing voor jouw pijnpunten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 010 270 0333 of stuur een mail met jouw vraag naar info@w3s.nl.

Bekijk ook andere cases binnen het onderwijs